Elza névről vélemény?
Figyelt kérdés
Kinek milyen személy jut eszébe a név hallatán?2018. júl. 7. 17:09
1/15 anonim 

válasza:

Kiskoromban az anyatehén neve volt mamáéknál, így nem tudom embernek elképzelni, pedig tudom hogy nagyon gyakori mostanában.
2/15 anonim válasza:
Szerintem sokan szekálnák miatta. Mivel a frozen című mese főszereplőjét is így hívják, és én már csak tudom milyen érzés ha egy meseszereplő nevét kapod.
Üdv Moána.
3/15 anonim 

válasza:

Öreges,régies név.Olyan mint a Janka,Lenke.
4/15 anonim 

válasza:

#2 rákerestem a nevedre és gallego nyelven azt jelenti, hogy nyögés O.o
5/15 anonim 

válasza:

Oroszlán. Hogy is hívtak azt a not, aki oroszlánokat meg gepardokat nevelt? Amúgy mostanában elterjedőben van.
7/15 anonim 

válasza:

A mese miatt szerintem felesleges "aggódni". Senkit sem fog érdekelni pár év múlva és különben sem szégyelni való, ha egy mesebeli hercegnővel azonos a neve.
A név hallatán milyen személy jut eszembe? Nos, én személyekhez kötöm a neveket. Ismertem egy Elza nevű idős nénit, már rég nem él, de a név hallatán mindig rá gondolok. Tudom, se jót, se rosszat...de ő tényleg egy vérbeli boszi volt 😏
8/15 anonim 

válasza:

Rengeteg kisgyerek kapja mostanában.
10/15 anonim 

válasza:

Ami eszembe jut róla az Elza az oroszlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!