Az etetőszék vásárlásánál is van, amire figyelni kell? Dönthető háttámlájút akarunk venni. Mindenhol ennyire drágák?
Szerintem használtan is megnézheted, nagyon jól tisztán tarthatók, jókat lehet sokkal kevesebbért kifogni.
Nekem az volt a lényeg, hogy a magassága is állítható legyen, mert oda szoktam tolni tálca nélkül az asztalhoz, hogy velünk egyen a lányom. Jó ha a huzata teljesen levehető, hogy ki lehessen sikálni. az is előny ha valamelyik kereke görgős, hogy könnyen lehessen mozgatni. Most ezek jutottak eszembe.
Nekem sima fa van, amibő kisszék és kiszasztal lesz.
Fiam kapta 10 éve, sokáig használta, majd a szobájában volt a kisasztal
Most a 15 hónapos lányom használja már, amióta elkezdtem hozztátáplálni, 6 hónapos korától (magától felült,így beleraktam)
Nem dönthető, nem kerekes, de teljesen jó.
Könnyű tisztán tartani, ha nagyon gáz, kiviszem a kertbe és leslaggolom.
A belinkelt etetőszékhez tökéletesen hasonlít a Top Rider etetőszéke, az valamivel olcsóbb.
Nekem is Top Rider van, állítható magaságú, dönthető, 5 pontos öve van, levehető a huzata, az asztalkája. Mi nagyon szeretjük.
A www.vatera.hu-n is érdemes szétnézned, meg Pesten a Soroksári úton az Asti bababoltban.
Nekünk ilyen van tesz-veszen vettem,majdnem a feléért.Érdemes ott szétnézni.Én nem bántam meg,tőkéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!