Ha meg lehetne választani a babák nemét, választanál vagy a véletlenre bíznád? Fiút vagy lányt szeretnél inkább? Miért?
Először fiút és utána egy kislányt, vagyis ez volt az álmom gyerekkorom óta.
De mivel nem válaszhattam ezért eddig egy kislányom van akit hihetetlenül imádok és nem cserélném el kisfiúra ha most megtehetném.
Én a véletlenre bíznám, nem akarnék beleszólni a természet dolgába még akkor sem, ha 5 fiú után annyira szeretnék egy lányt, vagy fordítva.
Nekem a lényeg, hogy egészséges legyen. Tudom, hogy ez elcsépelt mondás, de nagyon igaz. Ezt igazából az tudja, hogy mekkora áldás az egészség, akinek beteg/sérült gyereke van.
Fiút.
De mivel van egy 5,5 éves, így nem kell választanom.
Imádom. És hogy miért??? Mert én magam is matschboxoztam, és nem barbieztam gyerekként.
Imádok fiús anyuka lenni. Szerencsés vagyok, hogy olyan nemű gyerekem van, amiről mindig is álmodtam.
Választottam volna. Semmiképpen nem akartam lànyt!
Én sem vagyok valami 'lányos', attól féltem hogy nem kapok majd pl normális ruhákat rá, hogy csupa habcsók, csatocska meg hello kitty mániája lesz, de szerencsére nem! Kb ugyanolyan fiús, mint a fiam.
Ezen már gondolkodtam, de arra jutottam, hogy nem választanék.
2 fiam van, de emiatt nem választanék kislányt, mert az még nincs. De kisfiút sem "választanék" kifejezetten. Végtelenül örülnék mindegyiknek, nem tudnék választani.
Ha kisfiú lesz, akkor a sors fiús anyukának szánt, ha kislány akkor pedig a sors úgy gondolta a végén meglep egy lánykával is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!