4hónapos tápszeres babának adhatok már krém túrót?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:49
1/12 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem kellene még kapnia. A tejtermékeke bevezetésének ideje 8 hónapos kor körül van. teljesen mindegy, hogy tápszeres vagy anyatejes a baba. A gyomra akkor is felkészületlen ilyen termékekre.
2/12 anonim válasza:
ezt nem kérdezheted komolyan... persze, hogy nem adhatsz!!! mAJD 1 ÉVES KORA UTÁN kivéve ha te készíted el, akkor már 7 hónapos kor után adhatod
3/12 anonim válasza:
jézusom,a védőnővel nem szoktál beszélgetni?
4/12 anonim válasza:
8,5 hónapos fiam sem kap még krémtúrót. 7 hónapos korától kap natúr joghurtot gyümivel, sajtot, túrót. Szerintem felesleges ilyen korán cukros vackokkal tömni a gyereket. Főleg nem egy 4 hónapos babát. Neki még max. a gyümi való.
5/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz !! Én 11 hetesen adtam már anno azóta 10 hós már:)! Amúgy 8hótól mondta a nő de akkor már ég túl voltunk rajta!!!!:)
7/12 anonim válasza:
Ha jót akarsz a gyerekednek - és feltételezem, hogy igen, -akkor ne adj neki! Amúgy is a natúr dolgokkal kell kezdeni, de savanyított tejterméket csak 8 hónapos kortól kaphat. Ilyen bolti mű kajákat csak 1 éves kora után, de akkor sem annyira ajánlott.
Gondolj arra, hogy most alapozod meg a baba egészségét. Ha már az alapok rosszak, akkor később nagyon nehéz helyrehozni, akár egy háznál.
Az előttem szólónak meg csak gratulálni tudok. No komment!
(Aki 11 hetesen adott neki)
8/12 A kérdező kommentje:
nem fogok még adni neki.csak kiváncsi voltam a véleményetekre.a barátnőm is adott a kisfiának és semmi baja nem lett.
2010. jún. 17. 14:18
9/12 anonim válasza:
Szia!Az allergia és ilyesmi nem biztos ,hogy egyből kijön.Tehát az,hogy egyből nem lett baja,nem biztos,h. késöbb sem lesz
10/12 anonim válasza:
Én nem tartozom azon anyukák közé, akik a "mindenből a bio-t adom, tejet csak 1 éves kor után, mindent csakis előírások szerint stb.", szóval akik az ilyesmit nyomják, DE, azért krémtúrót Én sem adnék a 4 hónapos babámnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!