Miket tudtatok megtanítani 8-9 hónapos babátoknak?
8,5 hónapos, se tapsi, se integetés. :( Valahogy nem érdekli, pedig gyakoroljuk (vagyis én szeretném, ő nem annyira).
De ha mondom valamire, hogy nem, akkor azt tudja, hogy nem szabad. Ha kérdezem, hogy hol a kutyus, hol a vau-vau, akkor odanéz, megfogja a plüss kutyusát, ha reggel kérdezem, hogy felhúzhatom a redőnyt, akkor odanéz az ablakhoz, és vigyorog, mint a vadalma. Van egy fisher price-os zenélő kis könyvünk, abban van egy csiga, ha mutatom neki, akkor mindig rám néz, mert tudja, hogy utánozni fogom ahogy a csiga-biga kidugja a szarvát, ilyesmi, ezek az apróságok.
Pá-pá,tapsi-tapsi,fúj a szél:-fújja a nyálát:)
Tüsszentést utánozza,köhögést utánozza,hapci virágot szagol,és "hapcizik",tik-et mond az órára,megdádázza ami megütötte.9 hós.
07.36-os vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy ő is imádja a kukucs játékot, teljesen egyedül iszik napközben is (csőrösből), és pár éjszaka óta éjjel is (ágyába teszek egy cumisüvegbe vizet, és kiszolgálja magát, már ezért sem kell bemennem hozzá éjszaka), és kajával ugyanígy: ha falatkákat teszek a tálcájára, felcsippenti és megeszi, de ha én akarom adni neki, és türelmetlen kedvében van, az egészet kikapja a kezemből és a szájába tömi.
És ha kérdezem tőle, hogy hol lakik a Ricsike (szomszéd kisfiú), akkor mindig a házuk felé néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!