Utazóágyban is használható a kétlapos Angelcare légzésfigyelő?
Figyelt kérdés
Ti elvinnétek 2 hetes nyaralásra 1 éves babának?2010. jún. 16. 20:33
1/4 anonim válasza:
Mi használtuk amikor a mamánál aludtunk! 1 évesen már nem használtam a figyelőt ,mert állandóan lemászott róla és besípolt.Ha ti még tudjátok használni akkor az utazóágyban sincs semmi akadálya!
3/4 anonim válasza:
Biztos utazóágy függő is, mert mi nem nagyon tudtuk használni, mert többször is beriasztott. Az nem olyan sok, mint a rendes kiságy, ez lehet a gond. Pedig jó minőségű kiságyunk van.
4/4 Vilcsianyuja válasza:
Az érzékelőlapokat stabil, vízszintes felületre kell helyezni. szerintem egy utazóágy alja nem annyira stabil, mint a kiságy matractartó rácsa. egy éves babának meg azért már nem kell annyira. én a fél éves babám légzésfigyelőjét most adtam kölcsön barátaink három hetes picúrjának, mert ott tényleg szükség van rá most, nálunk remélhetőleg nem lesz baj. azért várom, hogy visszakerüljön, mert persze megnyugtató. azután hittem el, hogy tudok légzésfigyelő nélkül is nyugodtan aludni, mikor pár hete anyukáméknál aludtunk gyerekestől, és nem vittük a légzésfigyelőt. meg lehet szokni a hiányát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!