Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám marja az arcát elalvás...

A babám marja az arcát elalvás előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapos a kislányom, és amikor álmos, úgy tépi a kis arcát, hogy néha már felsérti, hiába vágom a körmét gyakran. Addig matat az arcán, míg sikerül elaludnia. Már kesztyűt is adtam rá kínomban, de azt lehúzta, és tovább tépte az arcát, a fülét. Ha felveszem, akkor is folytatja. Máskor sose csinálja, csak ha fáradt, és nem tudom, mit tegyek? Vagy elmúlik magától?
2008. okt. 31. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
16%
Ki fogja nőni! Az én fiam is marja az arcát, ráadtamzoknit a kezére. Szerintem tedd te is ezt! Csak néha vedd le, mondjuk ha alszik, mert beizzadhat alatta a keze.
2008. okt. 31. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keres vmi biztonságot nyújtó dolgot.Az enyém is csinálta,de most már odaadom neki az újszülött ágyneműkészletből a pici lapos párnát azt dörzsöli az arcához és ha elalszik azt öleli magához.
2008. okt. 31. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak azok a nyálfogó "marhaságok", tök jó pofák, és annyira beleillik a pici kezükbe. Vagy egy sima textil pelust négyfele vágsz, beszeged, és az is tökéletes.
2008. okt. 31. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!