Cumisüveget minden alkalomnál kifőzitek?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 17:43
1/11 A kérdező kommentje:
alkalom,bocsi:-)
2008. okt. 31. 17:44
2/11 anonim válasza:
Én nem, csak hetente főztem ki.
Mostmár mióta mászik a fiam, és mindent a szájába vesz, azóta nem is főztem még ki.
Minden etetés után csak elmosogattam.
2 gyerekes anyuka
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2008. okt. 31. 17:48
5/11 anonim válasza:
Felesleges minden alkalommal kifőzni. Semmi baja nem lesz a babának attól, ha pl. csak 2-3 naponta főzöd ki.
6/11 anonim válasza:
én naponta kétszer szoktam,de nem igazán birják a strapát. de én is áttérek a 2 napontára
7/11 anonim válasza:
én kb 1hónapos koráig minden alkalommal kifőztem,most már csak naponta 1x.
8/11 anonim válasza:
Én az első pár hónapban minden nap kifőztem a cumival és a cumisüveg összes tartozékával együtt,de már 4 hónapos a picúr,mostmár csak minden másnap.
9/11 anonim válasza:
Én egyszer főztem ki, vagy sterilizáltam,mikor megvettem, azóta csak cumisüvegmosó-kefével mosogatom, nekem a védőnő azt mondta, hogy elég egyszer kifőzni.
10/11 anonim válasza:
Én az első hónapba naponta főztem, utánna még egyszer-kétszer, azóta csak mosogatom mosószerrel meg forróvízel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!