Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogyha náthás a pici...

Igaz, hogyha náthás a pici cseppenteni kell az orrába néhány csepp anyatejet?

Figyelt kérdés

Több internetes oldalon olvastam, hogy ha náthás a baba, lehet anyatejet csepegtetni az orrába. Próbálta már valaki? Vagy ez csak olyan régi, de nem segítő módszer?

5 hónaposak vagyunk és két napja náthásak és köhögünk is. Láz nincs!!!

Előre is köszi

2008. okt. 31. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is szoktam csepegtetni az orrába ( főképp, ha nincs itthon tengervíz). Azt mondják az anyatej antibakteriális hatású, vagyis segíti a gyógyulást. Ha mást nem is, a váladékot biztosan feloldja (márpedig ez a cél), nekünk bevált.
2008. okt. 31. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekünk az elején tanácsolta a védönö (pár hetesek voltunk), s ö cseppentett neki. Szerintem már tengervizes orrspray-t is lehet használni (nekünk késöbb ezt írta fel az orvos). Aztán van még (bocsi én Németországból írok) olyan menthol nélküli szer (itt Baby Inhalat a neve), amiböl pár cseppet ruhára lehet cseppenteni, ez segít hogy ne duguljon be a kicsi orra!

Jobbulást kívánok!

2008. okt. 31. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én orr és szemcseppként is használtam neki.
2008. okt. 31. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vélaszokat! Kipróbáljuk.
2008. okt. 31. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!