Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Macskások! A ti babátoknak...

Macskások! A ti babátoknak volt már bármi baja a cicától? A tesómék macskája állandóan a baba közelében akar lenni. Nem közvetlen mellette, de mindig jön velünk még fürdeni is.

Figyelt kérdés

Légyszi csak macskások vagy konkrét tapasztalattal bírók válaszoljatok, és nem vagyok kíváncsi a "macska nem gyerek mellé való" válaszokra!

ÉS MINDENKIT KÉREK, HOGY NE PONTOZZON LE VÁLASZT!

2008. okt. 31. 12:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat, és bocsánat, akiket valami gyökszi lepontozott :-(.

Azért még várok bármilyen tapasztalatokat.

2008. okt. 31. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Nekem is van 1 cicusom, és kizárólag bent a lakásban él velünk, terhes lettem és akkor mondták h a macskával együtt ne legyek mert a babának gondot tud okozni a macskaürülékében esetleg előforduló baktérium ami takaritás közben az ember körme alá mehet és bejuthat a szervezetbe. Csináltattam a nőgyógyászommal vizsgálatot ami szerencsére negativ lett. A lényeg h vettünk gumikesztyüt avval takaritottam az almot. Közben megszülettet a kislányom 5 hónapos és anyukám mondta h figyeljek nagyon a cicára mert annak idején rám a mellhasomra feküdt az anyukámék cicája és még jó h időben észre vették mert nem kaptam rendesen levegőt.

Visszatérve a saját példámra nálunk a cicus messziről nézte a babácskámat és mostanában kezdett közelebről is szeműgyre venni. Sőt ha sír a babám oda jön hozzám a cica nyávog és mutatja h menjek már mert nagyon reklamál a pici valamit. tehát olyan mint egy kis öleb és nagyon vigyázz a csajszikánkra. természetesen féregtelenitve meg az megfelelő oltásokkal ellátva. De én nem féltem a cicától a babámat. Szerintem ha beindul a mászás a macska fog menekülni előle,de nem hiszem h a babának bármi baja is lesz, ha az ember betartja a megfelelő higiéníás környezetet.

üdv.5 hós baba anyukája

2008. okt. 31. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem egy kifejezetten vad,ivarzo állatrol van szo,akkor nem lehet gond.rendesen tisztán kell tartani mindent és kész.hagy szeressék egymást a kis drágák:) egyébként sem tartom jo dolognak ha egy gyerek majdnem steril környezetben nö fel,mindentől féltik.sokkal kevésbé lesz ellenálló a szervezete.
2009. máj. 16. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!