Keveset hízott a babám?
2970 grammal született,kizárólag anyatejes,igény szerint szoptatott baba (4hónapos).
02.07.-én 2910 gramm,
03.07.-én 3820 gramm,
04.27.-én 4910 gramm volt.
A mai mérésen 5620 gramm.
Szerintetek ez nem kevés?
Nem mondanak azok semmit.
Még megkérdezni sem tudtam,mert el voltak foglalva.
A védőnő ijesztett meg legutóbb,hogy nem hizott annyit,amennyit kellett volna
Szia! Ugy látom az első 3 honaoban az egy kilo körülit hizta! aztán le állt a gyarapidása! Ami nem bsj mert már nem kell havi 1 kilot hiznia! Na mi ugyanigy jártunk. A védőnő azt tanácsolta, hogy kezdjem el a hozzzátáplálást! Nekem van egy nagyobb gyerekem és ő allergiás!( A kicsi nem. ) igy ismertem a sinlak tejpépet! Csak azt adtam neki és tápszerrel probáltam potolni. De 2 honaoba telett mire elfogadta! Nekem apadt a tejem. Éreztem is . Az elsővel sokkal több volt.
Neked van elég tejed még? Vagy nem ettem normálisan és így elég vizes is volt már 4 honap után. Nálad is nem ez eseteleg?
Nem vettem észre,hogy apadna.
Probálok normálisan enni,de három gyerköc mellett nem egyszerű.
Jól szokott lakni töle egyébként,van amikor vissza is jön.
Probáltam már tejpépet adni neki amit 4 hónapos kortól lehet,de kiköpi és tápszert sem fogadja el,mert utálja a cumisüveget.
De ,ha elegendö ez a hizás,akkor nem idegeskedem.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!