Meddig tart az a korszak a babáknál, hogy mindent a szájukba vesznek?
Figyelt kérdés
Papírt, morzsát, növények levelét, szösz, stb. 9 hónapos lányomnak állandóan a szájában kell kotorásznom, hogy kiszedjem ami benne van. Pedig lesem minden mozdulatát, de ő olyan apró dolgokat is megtalál, amit én nem.2008. okt. 31. 11:03
1/3 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom, csak annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy az én kisfiam 18 hós és még mindig beszed a szájába sokmindent.Nagyon oda kell figyelnem rá, mert egy óvatlan pillanat.
2/3 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom 8 hónapos, de már én is "zizi" vagyok, hogy mindent megkóstolna. Mászáskor, még a papucsot is levenné a lábamról, hogy a szájába tömhesse. Ráadásul, ha nem kaphatja be, amit ő kiszemelt magának, képes beidegelni magát és ülésből vetődik egy nagyot hanyatt. Remélem nekünk nem kell 18 hónapos korig várni a változást?!
3/3 anonim válasza:
Szia! Én egyszer valahol azt olvastam, hogy 10 hónapos korukig kóstolgatnak mindent. Ez a papírforma nálunk sem jött be, bőven elmúlt egy, mikor abbahagyta! Szerintem ez egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!