Ákos vagy Marcell?
Figyelt kérdés
Szóval, eddig szűkítettük a névválasztást. Itt elakadtunk, mert nekem a Marcell a páromnak az Ákos tetszik jobban. Ki melyiket adná a gyermekének? Kb 3 hetünk van még... ;)2018. jún. 3. 19:59
21/33 anonim válasza:
Inkabb Ákos! Tucatnev a Marcell
24/33 anonim válasza:
Marcell jobb, de tényleg nagyon gyakori a picik körében, engem ez zavarna, így Ákos lenne.
25/33 anonim válasza:
Nekem mindkét név nagyon tetszik, az is fontos, hogy a vezetéknévhez melyik passzol jobban. A Marcell-el szemben elfogult vagyok, mert férjemet így hívják, de ő már 45 éves, mikor született még egyáltalán nem volt gyakori, a kortársai között (sőt az egész generációban) kifejezetten ritka.
28/33 anonim válasza:
Ákos :) túl sok Marcellt ismerek, elég basic név
29/33 anonim válasza:
Még mindig megy a lepontozás egy olyan kérdésnél ami ízlés dolga...szánalmas. Még mindig nem tudják páran felfogni hogy mindenkinek más az ízlése.
30/33 anonim válasza:
Mindkettő szép név. :) Én talán inkább a Marcellt választanám, mert aranyosabban lehet becézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!