Győrben hol lehet olcsó, jó minőségű és szép babaruhát venni?
Figyelt kérdés
Olyan helyek érdekelnek, ahol nem kerül több ezerbe egy rugi...
Hol érdemes vásárolni?
2010. jún. 15. 21:34
1/6 anonim válasza:
Auchan vagy Tesco?Nem konkrétan a Cherokee-ra gondolok,mert az szerintem drága,(de nagyon szép:),hátha van más márka is.
Ha nem vagy rest,turizhatsz is,az ott lévő babarucik teljesen újak,ezen mindig meglepődök.
2/6 anonim válasza:
Auchan nálunk Győrben nincs. Tesco-ban vannak jó minőségű ruhák. C&A-ban keresd a leértékeléseket, ki lehet fogni jókat. A Teleki László utcában (Pálffy utca sarok) van egy angol gyerek turi ott is találtam már jó darabokat.
3/6 anonim válasza:
[link] Most nyílt egy turi, még nem voltam, de nézd meg.
4/6 anonim válasza:
előző vagyok. Most mentem fel az anyatanya honlapjára és nem túl jó hozzászólásokat olvastam, de rád bízom, hogy megnézed-e a boltot.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 16. 13:10
6/6 anonim válasza:
Én is Teleki sarkán lévő turiban vásárolok, nagyon jó minőségű ruhák vannak, sokszor még a címke is rajta van a ruhákon. Pólók 400-600 Ft, bodyk 400 Ft, nadrágok - szoknyák 1000 Ft körül vannak.
Anyatanya - voltam a nyitás napján, hát nem jött be. Nem szépek a ruhák, bolyhosak, régimódiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!