Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, mert egyik...

Mit csináljak, mert egyik tápszert sem fogadja el a kisfiam?

Figyelt kérdés
7,5 hónapos a kisfiam, és eddig már sokféle tápszert kipróbáltam, de egyiket sem hajlandó meginni. Most mit csináljak? A ti babátok melyik tápszert szereti a leginkább? Mindenképpen HA-t akarok neki adni, de eddig egyik márka sem jött be. Eddig szoptattam.
2008. okt. 31. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Beba-t próbáltátok? Mondjuk anyatej után szegénykémnek nem csoda ha nem ízlenek ezek a tápszerek,de a Beba elég tűrhető.
2008. okt. 31. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam egy hetes kora óta kap tej után tápot. Mi a Milumillel (HA)kezdtük, és nem vált be, nem lakott tőle jól a babám, viszont nagyon felfújta (40 dkg hízás egy héten). Utána váltottunk Bebára (ebből is HA), és úgy tűnik, ezzel jobban tűr, és nem követel sokkal többet, mint amennyit a kora szerint is kaphatna.

6 hetes kisfiú anyukája

2008. okt. 31. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg ha semmit nem fogad hordhatsz neki anyatejet.
2008. okt. 31. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az enyém 9 hónapos. Ugyanebben a cipőben jártam két hétig. Ő már szerencsére újra szopizik reggel-este. Akkor a védőnő azt tanácsolta, tejpépet adja neki reggel és este, vagy joghurtot.

Az én lányom a tejpépet elfogadta. Abban is kb 35 % anyatej kiegészítő tápszer van, tehát akkor nem szenved hiányt. Utána egy kis langyos tea elalvás előtt. (cukor nélkül. A Pikvicknek van egy olyan csipkebogyó-hibiszkusz teája, amiben 4fajta különböző gyümölcsös ízesítésű filter van, ezt szereti)Így a nyugtató cuppogás is megvan estére.

Ha esetleg sikerül találnod olyat, amit elfogad, légyszi, küldj egy kommentet! Köszi

2008. okt. 31. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!