Mennyi úszópelust vigyek 4- 5 nap nyaralásra?
Másfél éves, gondolom már tetszeni fog neki a balcsi.
Van mosható fürdőbugyink is 1db.
Hát ha 4-5 órán keresztül minden nap kint vagytok, gondolom ő ugyanugy pisil kakál!
Én 2-őt számolnék neki 1 napra!
Napi 1-2 darabot számolj, persze ez attól is függ, mennyit fogtok lubickolni egy nap. Ha fürdőbugyi is van, azt ki lehet mosni, és másfél évesen talán már a nagydolgát nem a vízbe végzi el. Ha minden nap ugyanakkor kakil, akkor tudsz rá figyelni, hogy olyankor ne pancsizzon.
Egyébként nagyon irigykedem, én is szívesen mennék a prücskömmel a Balatonra! :) Jó pancsizást, szép időt nektek!
Második vagyok. Igazából az úszópelus a pisit meg sem fogja. (Legalábbis a Huggies biztosan nem, mi ilyet használtunk.) Ez számomra akkor derült ki, mikor elfogyott a sima pelus itthon, és hirtelen nem tudtam mást adni a lurkómra, csak az úszópelust. Simán kiengedte a pisit, teljesen átázott, pedig vízbe nem is mentünk...
Kakival csak egyszer ért bennünket baleset a vízben, no akkor viszont a pelus mellett a fiamon volt az úszóbugyi is, amit a babaúszáson is használunk. A pelus a kakit is kiengedte, a bugyi viszont megfogta...
Azóta én csak az úszóbugyit használom, pelus nélkül. A pelus szerintem inkább csak arra jó, hogy a szennyeződéseket ne engedje a baba bőréhez.
Köszi a válaszokat, akkor marad 6 db libero, amit már megvettem, több nem kell :)
Ezt a kiszárítást én is hallottam már,nem lesz utána durvább az anyag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!