Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasra teszem a manómat,...

Hasra teszem a manómat, folyton jön belőle a kaki, jól van ez így?

Figyelt kérdés
Állandóan kipréseli magából,kis örökmozgó,de már félek hasra tenni,mert akkor tuti kaki lesz,és elég sokat kakil így is.14 hetes.Nálatok hogy van?
2008. okt. 31. 08:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Juj,hát a kakiról ne is beszéljünk:))))Az én babócám is sokst kakil.Van amikor napi 4-5 alkalommal.Már keresztbe-hosszába átjártuk az orvosokat és semmit sem találtak.Azóta is van,h napi 1 kaki,de van h 4 is van.22hetes.Neked milyent kakil?Anyatejes?
2008. okt. 31. 08:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Tápszeres,napi 2 normál,kenőcsös szerű,napi 4 meg kicsit hígabb,de kevesebb.
2008. okt. 31. 08:23
 3/16 anonim ***** válasza:
1v.ok.Adtál már neki valami mást is a t.szeren kivül?
2008. okt. 31. 08:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem,nem rég kapott egy kis kamillateát, de aztán abba is hagytam,mert fájt a hasa tőle.Hozzátáplálást meg még nem kezdtem el.Szerinted kezdjem el?
2008. okt. 31. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:

Örülj neki,h kakil.Az én lányom van,h 5-8 nap után produkál csak a pelusba valamit,de azt olyan kínkeservesen,h a hajam is égnek áll.A kezdő ételekből az alma és a sárgarépa fog,a barack és a sütőtök hajt.

Egyébként majd a hozzátáplálós időszakkor beáll a dolog.Nyugodtan fektesd néha hasra,mert nem tesz jót,ha csak háton van.Ha meg megtanul forogni,akkor már úgysem te döntöd el.

2008. okt. 31. 09:02
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi.
2008. okt. 31. 09:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom! nálunk az is okozott problém.Szörpiktől talán nem is volt gond,de amikor barackos pépet adtam az nagyon meghajtotta.Igy a doki néni azt javasolta h majd 6hós korátol kezdjük a hozzátápl.De azt is csak fött dolgokkal.Alma,répa,krumpli.Mennyi eszik meg 1 nap a babód?Attoll h többet kakil még nem veszt a sulyábol igaz?
2008. okt. 31. 09:07
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem veszít,szerencsére,csak keveset hízik.Változó,most 700 ml/ nap.
2008. okt. 31. 09:08
 9/16 A kérdező kommentje:
6 kg.
2008. okt. 31. 09:09
 10/16 anonim ***** válasza:
az én lányom is csak annyit hizik,amennyit kell.nincs rajta felesleg.:))))sokat pukizik is babó?nálunk ez is van
2008. okt. 31. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!