Hanna nevet választottuk. Adnátok?
Ez illik legjobban a vezetéknévhez.
És egyetlen másik név se olyan amit adnék is..
Nekünk nem volt toplistás, de azt se mondanám, hogy nem tetszik. Ha nektek ez tetszik, illik a vezetéknévhez és titeket nem zavar, hogy gyakori manapság, akkor miért ne adnátok? Azért mert vki más nem adná?
A toplistához meg csak annyit, hogy az én kislányom neve nincs az 50 legnépszerűbb név között (amikor született abban az évben 48. volt). Most lesz elsős és a leendő osztályában 3 kislány lesz ezzel a névvel 21 gyerekből. Anna és Hanna meg 1-1. Szóval ezt se lehet feltétlenül kiszámítani.
Én azért nem adnám, mert már van a családban. :) Egyébként tetszik, tucatnév ide vagy oda.
(Pont tegnap olvastam egy cikket, ami szerint az én nevem volt a legnagyobb tucatnév akkoriban, mikor én születtem... ehhez képest én mindig úgy tudtam, hogy különleges nevem van, nem is sok ismerős jön szembe névrokonként. :D Szóval ha kedvenc nevem van, akkor nem zavarna, mennyire tucat.)
Ha ez tetszik nektek, akkor igen add nyugodtan. Kit érdekel, hogy gyakori?
Csak mostanában divat minél ritkább különleges csillivilli neveket adni a gyereknek.
Feltételezem, tizenéves vagy.
A te korosztályodban még nem is volt túl gyakori. Kb az utóbbi 10 évben terjedt el nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!