Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg lógni fog rajtuk és...

Tényleg lógni fog rajtuk és utánozni őket?

Figyelt kérdés

Babám 9 hónapos múlt, van 2 nagyobb unokatestvére 4 és 6 évesek, egy helyen lakunk sokat csüngnek nálunk és folyton babáznának a kislányommal, szeretem őket, édesek, aranyosak, de sokat rosszalkodnak, engedetlenek és nyafognak, néha kellemetlen és fárasztó mert olyan dolgokat csinálnak amiket én nem engednék meg az enyémnek, sajnos el lettek kényesztetve... sogornőm mindíg aztmondja hogy nemsokára szét se lehet őket választani, egymáson lógnak majd és legjobb barátnők lesznek. Én valahogy nem tudok lelkesedni mert mindíg arra gondolok hogy állandóan nálunk lesznek, olyankor is amikor zavarnak, és a kislányom olyanokat tanul el tőlöük amiket nem akarok...amikor haza küldöm őket, vagy épp nem engedem hogy átjöjjenek (pl: este van apa végre itthon,együtt vagyunk, fürdetés stb) sokszor sírnak és a szüleik szemében szívtelen vagyok...de ha nálam vannak akkor én 3 gyerekre vigyázok, figyelek, és ez engem van amikor fáraszt, főleg ha a nagyok durvulnak

Van valaki hasonló helyzetben? Vélemények?

2010. jún. 15. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk a köv a helyzet: A Nővéremék ideköltöztek hozzánk ( 5 és 7 évesek a fiúk). sajnos a Tesómék válnak. Így én vigyázok a fiúkra egész nyáron, meg a lányomra is, aki 19 hós.(+még terhes vagyok). Szóval az, hogy fárasztó, az a a legkevesebb. Imádom a fiúkat, ténylg sok jót és rosszat tanul a nagyoktól, de hidd el, az oviban, suliban különbeket fognak egymástól tanulni a gyerekek.

Az, hogy nálatok mikor jöhetnek-mehetnek egymáshoz, az a Ti dolgotok, ahogy nektek jó . Egy idő múlva, amikor a lányod is már 1,5 év körül lesz, tényleg jók lesznek a nagytesók. (Unokatesók).

2010. jún. 15. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.

En leirom a sajat peldamat.

4 unokatesom van anyukam csaladjanal es egy noverem.

A 4 unokateso 7-9 evvel idosebbek nalam (noveremnel 5-7)

Mindig mi voltunk a kiscsik es Ok a nagyok.Ez a mai napig megmaradt.

26 eves vagyok, van egy ferjem es egy lanyom, de Nekik meg mindig gyerek vagyok, mert amikor ok mar buliztak en meg a barbie babamat oltoztettem csini ruhaba.

Ez nem is fog megvaltozni akkor sem ha mar 40-50 eves leszek.

"Egyutt" nottunk fel, de mi mindig kicsit ki voltunk "kozositve" a noveremmel.

Az a lanyodtol es persze a nagyobb unokatesoktol fugg, hogy mennyire nonek ossze.

Imadjuk egymast unokatesoimmal, de ez a tavolsag orokre megmarad koztunk.

Van, hogy 1-2 ev sok ido van, hogy 8-10 sem.

Na ezt jol leirtam :D

2010. jún. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!