Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom a kislányom visszas...

Hogy tudom a kislányom visszaszoktatni az ágyába?

Figyelt kérdés

10 hetes kislányom az éjszakákat kivéve szinte soha nem hajlandó aludni az ágyában, és ha napközben nem sétálok vele 2 szer akkor nem alszik csak fél órákat.

Egy egy séta alkalmával alszik 2-3 órát.

2008. okt. 30. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

10 hetesen szerintem nem baj, ha alszik veled, persze napközben szoktathatod, hogy nélküled aludjon. (Most meg fogom kapni, hogy nem kell,) de 10 hetesen igazán picike, nem baj, sőt!! ha igényel téged, a te illatod, bőröd.

Probálgathatod úgy, hogy beteszed a kiságyba, és mellette maradsz, símogatod, ha nyüszörög a hangoddal nyugtatod, közelhajolsz felé, hogy mégjobban érezze az illatod.

Ha megnyugodott ismét vissza, csak simogatod. És így fokozatosan mindig kevesebbet érintkezel vele. De cserben ne hagyd, mert ő számít rád! Ha nagyon sír, vedd ki és úgy nyugtatsd.

(Nem lehet, hogy hasfájós és azért szeret az öledben lenni, mert úgy a pociának is jobb?)

2008. okt. 30. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
A fiam 12 hetes, és ugyanezt csinálja. Én nem csinálok gondot ebből (na jó, csak egy kicsit...), örülök annak, hogy átalussza az éjszakát az ágyában. Napközben esélyem sincs beletenni a kiságyába, a nagyágyon altatom, maximum egy órát alszik, de inkább felet. Ha sétálunk, akkor 3-3,5 is megvan. Képzelheted, mennyit megyünk nap mint nap. Szerintem kénytelenek lesznek megszokni majd, ha már sokszor lesz rossz idő, és nem lehet annyit menni. Én majd akkor agyalok ezen, amikor nagyon muszáj lesz...
2008. okt. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!