Tisztított csap víz jó a babának a bolti üveges víz helyett?
Fordított ozmózisos beépített víztisztítónk van. Kb 10 éve ezt használjuk, mi is ezt isszuk, az állataink is. A vízforralóba csak ezt töltjük, soha egyetlen csepp vízkő nem volt rajta. Vasalóba is ezt töltöm, az is sok éve megvan, tökéletesen működik.
A gép rendszeresen karban van tartva, és rendszeresen cseréltetjük benne a szűrőt.
Babának is jó ez? Vagy miben másabb a bolti üveges víz, amit babáknak árulnak?
Szerintem a csapvízzel az a gond, hgoy vannak benne bacik, vagy ilyesmik ezért kell felforralni mielőtt a babaának adják. A palackos vizek is ilyenek és ha felbontod utána 24 órával már forralni kell azokat is.
Forrald azt a tisztított vizet és annak jónak kell lennie. Én mondjuk megvettem a Jana vagy szentkirályi vizet, mert nálunk nagyon vízköves a víz és forralás után ott úszott a tetején valami réteg gondolom vízkő, így én a palackosat választottam.
2: "Szerintem a csapvízzel az a gond, hgoy vannak benne bacik"
Vajon naponta 4x hatóságilag laboratóriumban ellenőrzött vízben, ami kellően klóros is mennyi baci található?
És ha van is benne az ugyan milyen ártalmas hatást gyakorol a gyerekre?
A gyereknek nincs immunrendszer? Mert akkor azonnal kórházba kell vinni és steril szobába tenni orvosi felügyelet alatt tartani 24 órában.
Ezzel mindentől óvjuk a gyereket hozzáállással olyan károkat okoztok a gyerek immunrendszerének és egészségének, hogy el sem tudjátok képzelni. Egy egészséges csecsemőnek semmi baja nem lesz a sem csapvíztől, sem a bacilusoktól. Egy panelban vagy városi kertes házban nincs is olyan bacilus vagy vírus, gomba, bármi, ami igazán veszélyt jelentene rá. Már most is túl steril környezetben élünk a városokban ezért a sok allergiás, asztmás és millió civilizációs betegség, hogy kimegy az erdőbe és a virágportól rosszul lesz.
5ösnek:
Te nem forraltad a csapvizet a babádnak??
Felforralva adható a babának a csapvíz.
Kicsit más téma. Szerintem ne használd a víztisztítót. Tudod mi okozza a vízkövet? A kalcium és a magnézium. Ettől lesz kemény a víz, ami a gépeknek valóban nem jó, de a szervezetnek szüksége van az ásványi anyagokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!