Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a ruha úgy van számozva...

Ha a ruha úgy van számozva hogy 6hó,9hó,12hó, akkor mondjuk a 6hó-s 6 hónapos korától jó rá?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nagyjából abban a korban jó a babára. De az ilyen méretezést érdemes jól megnézni, mivel nem egyformák a babák.
2008. okt. 30. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon érdemes, az én kisfiam 74-80-as méretet hord, a sparosból a 9-12 hónaps jó rá és a tescosból is. Inkább a méretet nézd ne a hónapot.
2008. okt. 30. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ hol veszed, az auchanos a 6 hónapos már 1 hónapja jó a 4 hónapos lányomra. A 3 hónapost 2 hónapos koráig tudtam ráadni, pedig nem nagy baba 3 hónaposan volt 5870 gr és 62 cm.

Szerintem, ha igényesebbet és drágábbat veszel akkor annak jónak kell lenni. Én inkább a számozást nézem, a most 4 hónapos lányomnak 68-as rugit és toppot vettem, mert a 62-es már kicsi.

2008. okt. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!