Védőnőnek (ahogy kijár hozzátok) szoktatok pénzt vagy valamit adni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:22
11/14 anonim válasza:
A mi védőnőnk le@rja a fejünket, és ha ne adj isten kijön, akkor is valami elképesztő baromságot mond, amin felhúzom magam. Már kb. 2-3 hónapja felénk se néz, de nem is hiányzik. Adni neki ezért valamit?:)
12/14 anonim válasza:
névnapjára adtam. hozzánk nem jár ki, tudja, hogy én nem szeretem. mindenben maga a tökély.
13/14 anonim válasza:
hát ez eddig eszembe em jutott. kávézunk, beszélgetünk, mikor nálunk van, megkínálom sütivel, rágcsával, innivalóval és kész. nagyon aranyos és lelkiismeretes pedig. ha lesz vmi alkalom akkor pl. karácsony vayg névnapja ilyesmi, kap egy ki csomagot,virágot. :-)
14/14 anonim válasza:
Nem adok pénzt, el sem fogadná, abban biztos vagyok. A mi védőnőnk édesanyámmal egyidős. Engem ő fürdetett meg először annak idején 28 évvel ezelőtt. :) Az én kicsikémet is ő fürdette először.
Nagyon lelkiismeretes, receptet írat, jön, telefonon bármikor elérhető, nagyon kedvelem. Karácsonykor vettem neki egy kis mécsest és könnyekig meghatódott, mikor átadtam...
De pénzt nem adnék, sértésnek is érezném vele szemben a mi esetünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!