Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha hasfájós a babám, és...

Ha hasfájós a babám, és tápszeresek vagyunk, akkor 4 hónaposan elkezdhetem a gyümiket, vagy várjak inkább?

Figyelt kérdés
Tudom azt mondják 6 hóig semmit, de a tápszert alig eszi a babám,nem tudok tartani rendszert sem,tulajdonképpen egyfolytában eszik,keveseket.Szeretnék kipróbálni neki dolgokat,hátha az bejön,ízlik majd neki,és végre lesz rendszer az életünkben.De hogy fáj a hasa,kicsit félek próbálkozni,honnan fogom tudni,mitől fáj a pocak?
2008. okt. 30. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elkeztheted,mi is tápszeresek vagyunk,és már 3,5hósan elkeztük a gyümölcsökkel.Mindig csak egyszerre egy ízt vezess be,és azt ad neki 3-4 napig.Elöször 1-2 kanál,majd egyre több.Szép babázást
2008. okt. 30. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,neked is:-)
2008. okt. 30. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló jól írta, szerintem is elkezdhetitek a kóstolást. Én a lányomnál 4, a kisfiamnál 3 és fél hónaposan kezdtem.

Sok sikert.

2008. okt. 30. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nyugodtan elkezdheted a gyümikét, sőt 2-3 héttel később a fözeléket is beiktathatód a mindennapokba, hátha az is jobban fog neki izleni mint a tápszer. Elöször krumpli, aztán ha az már bejön neki akkor sárgarépa,cékla,sütötök és ezek közül egyik sem okoz poci fájást. Azt nem írtad h a pocifájás, a nem rendszeres széklet miatt van , mert akkor neh almával, banánnal kezd mert ezek fognak hanem inkább öszi bár az már kevés van, nektarint, szilvát ezek mind lazábbra teszik a székletet. ( 4 hósan elkezdheted neki majd a tejpépeket és ebben is van gyümis és vaniliás ízű nekem nagyon szereti a lányom.

remélem tudtam segiteni egy kicsit én is!

További boldog babázást

üdv.5hós baba anyukája

2008. okt. 30. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.A hasfájás a szelektől van,kaki az van minden nap.Akkor bele is fogunk minden nap.
2008. okt. 31. 06:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj de hülyeséget írtam,szval bele is fogunk:-) Nektek is jó babázást!
2008. okt. 31. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!