Ha hasfájós a babám, és tápszeresek vagyunk, akkor 4 hónaposan elkezdhetem a gyümiket, vagy várjak inkább?
Az első válaszoló jól írta, szerintem is elkezdhetitek a kóstolást. Én a lányomnál 4, a kisfiamnál 3 és fél hónaposan kezdtem.
Sok sikert.
szia!
Nyugodtan elkezdheted a gyümikét, sőt 2-3 héttel később a fözeléket is beiktathatód a mindennapokba, hátha az is jobban fog neki izleni mint a tápszer. Elöször krumpli, aztán ha az már bejön neki akkor sárgarépa,cékla,sütötök és ezek közül egyik sem okoz poci fájást. Azt nem írtad h a pocifájás, a nem rendszeres széklet miatt van , mert akkor neh almával, banánnal kezd mert ezek fognak hanem inkább öszi bár az már kevés van, nektarint, szilvát ezek mind lazábbra teszik a székletet. ( 4 hósan elkezdheted neki majd a tejpépeket és ebben is van gyümis és vaniliás ízű nekem nagyon szereti a lányom.
remélem tudtam segiteni egy kicsit én is!
További boldog babázást
üdv.5hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!