13 hónapos fiamnak 2. napja nincs széklete, ez még belefér?
Figyelt kérdés
Holnap hívom a védônôt, addig valami ötlet, mit adjak neki? Meddig normâlis egy ekkora gyereknêl, ha nincs széklet? Egyébként napont 1x vagy 2x szokott lenni.2018. máj. 15. 18:40
2/5 anonim válasza:
Az első gyereknél én is aggódtam, mert minden nap kakilt, és ha kimaradt egy nap, már hoztam a szilvabefőttet. A második Laevolaccal is csak ötnaponta szokott, mert visszatartja sajnos.
Szóval ne ijedj meg, a védőnőt se kell még hívni szerintem, ő is a szokásosakat tudja mondani: sok folyadék, rost, baracklé, és társai. Ha nem oldódna meg, akkor Laevolac. A kúpot nem javasolják.
3/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi!
2018. máj. 15. 19:45
4/5 anonim válasza:
Kislányom 16 honapos. Jo evő és még is két naponta kakál csak. Nem lesz baj. Nyugi@ 😉
5/5 A kérdező kommentje:
Reggel megoldódott a “gond”, köszi :)
2018. máj. 16. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!