11/30 anonim válasza:
mint vmi csehszlovak hajszarito markaja a 80as evekbol....
12/30 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcas!
Nem magamtól talaltam ki a nevet.... MTA listas.
2018. máj. 14. 05:54
13/30 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek,valóban listás.Ettől függetlenül nem adnám,nem tetszik,pedig kicsit hasonlít hangzásilag a kedvenc lánynevemre.
14/30 anonim válasza:
Olyan mint a kolera, nem adnám. vagy valami fogamzásgátló
15/30 anonim válasza:
Mintha valami bolygo vagy galaxis lenne a Man in Black-bol :DDDD semmi penzert nem adnam a gyerekemnek.
16/30 A kérdező kommentje:
Elég egyhanguak a válaszok :D nem is vártam mást. Köszi mindenkinek. Parom nyaggat ezzel a névvel. 😖
2018. máj. 14. 09:11
17/30 anonim válasza:
Nem adnám. Nekem is a zongora jut eszembe róla.
18/30 anonim válasza:
# 12 kérdezői kommentre!
Elnézést kérek!
Utólag megnéztem, a listában valóban szerepel. Én, a gyorsaság kedvéért, az oldal utónévkeresőjével kerestem, aszerint nincs.
Sem teljes névre: [link] ,
sem Zon kezdettel: [link] ,
sem one részlettel: [link] .
Ennyiféleképpen néztem meg, azt hittem alapos vagyok. Eddig nem tapasztaltam, hogy rosszul működik az MTA honlap; ez most tapasztalás.
Zárásul is elnézést kérek!
19/30 A kérdező kommentje:
Semmi gond:) mindenki hibázhat.
2018. máj. 14. 11:53
20/30 anonim válasza:
Én még a barbie babámnak se adnám :( Borzalmasan csúnya és erőltetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!