Ti, hogy oldjatok meg a 7hos babatok pelenka cseréjét úgy, hogy ne kapjatok agybajt? Állandóan elmaszi, hisztizik.
1 évesem van.
Kiságyra tett pelenkázón pelenkázok, az 9 kg súly alatt eléggé mocorog, ha rakoncátlankodna, így vissza fogja magát. Ez 2,5 évig bevált a nővérénél is. Amikor ágyon, földön pelenkáztam (pl. nyaraláskor), akkor ment/megy velük is a birkózás.
Azon már túl vagyunk, hogy adok valamit a kezébe.Egy ideig működött, de már akármit oda adhatok nem számít:D Úgy csinál mintha játszanánk és vigyorogva elspurizik.Ma már hagytam had másszon egy kört pucér hátsóval, legalább szellőzik neki:)De kész vagyok már nagyon ettől.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Amit még nem próbáltam kipróbálom, hátha valamelyikkel sikerül eredményt elérni.:D
- mindig legyen kéznél valami játék
- egyik kézzel kulccsontjánál finoman megfogni és egy kézzel csinálni
- tv a mennyezetre a pelenkázó fölé :) vagy valamilyen zenélős függesztős babajáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!