Vettünk Jana ásványvizet a Brendonban 0.5l-es, de itthol néztem hogy nincs rajta hogy baba. Sosem vettem még igy nem tudom ráirják-e, de ez is adható a babának ugye?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 14:04
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 14. 15:01
12/13 anonim válasza:
A babavízre rá van írva, h baby.. Egy nap után azt is forralni kell. Nekem a védőnő azt mondta, h forraljak neki vizet, felesleges a babavízre költenem. Bár igazából nem olyan drága, mint ahogy a védőnő gondolja. De a tápszerrel is forraltvizet kap, napközben meg két korty vizet ha megiszik; szóval ha nem olyan helyen laksz, ahol kifejezetten tilos a babának a csapvizet adni, akkor jó a forralt víz is. Mi is felnőttünk rajta. :)
13/13 anonim válasza:
szia,nekunk azt mondta a vedono,ha szoptatok felesleges vizet adni neki,ha nagyon meleg van,legfeljebb szoptassam tobbszor,bar legutobb mikor nagyon meleg volt(kulfoldon elek itt most nincs olyan meleg,mint otthon)adtam neki egy keves eviant,de nem forraltam fel 24 ora elmultaval,nekem senki nem mondta,hogy kell,de nem lett semmi baja tole.most is evianban oldom fel a homeos bogyoit,de nem bontok uj uveget minden nap.magas asvanyianyag tartalmu vizet nem szabad nekik adni,a vasejuk miatt,de azert mert egyszer adtal,nem lesz semmi baja,ne aggodj!jo nektek,hogy meleg van,itt nem akar megerkezni a nyar...:((tovabbi jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!