Melegkiütésre mit használtok 1 éves babáitoknál?
Bizti hogy melegkiütés? 5 nap alatt jó sokmindennel kezelted.
Lányomnak is szokott lennei, elég durván, amire mi a dokinőnktől kaptunk egy jó kis kevert krémet. Nagyon jó. Este bekenem fürdés után, és reggelre semmi baja. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor napközben az ebéd utáni alvás előtt lemosdaton és bekenem.
Szia első válaszoló!
Csak arra tudok gondolni mert előtte szép volt a bőre.Azóta nem evett semmi újat,mindig ugyanazt a fürdetőt használom nála.Csak a melegre tudok gondolni.Mi a neve amit nektek a doki felírt?
Igen én is gondoltam rá,de kicsi az esélye,hogy bárányhimlős legyen mert nem érintkezik szinte egyáltalán gyerekekkel.Nagyon keveset vagyunk lent ilyen nagy melegbe és amíg lent vagyunk akkoris inkább lépcsőzik a kisfiam.
Meg nem zavarja,nem viszket neki.
Ha szerdáig nem lesz javulás leviszem a dokihoz.
Köszi azért a segítséget.
Szia!
VAn neve: Cremor aquosus. Gógyszertári krém, napi 2x bekened vele, s nyoma sincs. Sok sikert! Nekünk is bevált- 5 hónapos kislány orvos mamája
Sajnos nekünk a soducrem sem használt.A gyógyszertári krémet meg nem ismerem,kii fogom ma próbálni ha sikerül beszereznem recept nélkül.
köszi a segítségeket.
13:20 -as válaszoló
Vettem ebből a krémből tegnap este bekentem és ma reggelre a lábán és még pár helyen halványodtak a pöttyök.
Most is bekentem reggel.Mennyi idő alatt fognak eltűnni teljesen?
Az a gondom,hogy ahol este bekentem azok halványodnak,de ahol nem kentem be ott meg új pöttyök jöttek elő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!