Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elítélendő ha szülés után...

Elítélendő ha szülés után dolgozok és az Édesanyám van itthon a gyerekemmel? Nem vagyok együtt a gyermekem apjával.

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki azt csinál amit akar, ez a te döntésed., más véleményével nem kell foglalkozni. Inkább az lesz gond hogy a mama jobban ismeri majd, netalán öt tartja majd az anyukájának..meg kell élni valamiből, a kényszer nagy úr csak lemaradsz majd sok mindenről. Inkább sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy :(
2018. máj. 8. 21:33
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
#8 Jól megfogalmazta teljesen egyetértek vele.
2018. máj. 8. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
Igen.
2018. máj. 8. 22:42
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
Igen.
2018. máj. 8. 22:53
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

Nem ezt a szót használnám rá.

Csak szomorú. Akár a kényszer szüli ezt a döntést, akár a puszta önzés. Ha az utóbbi, akkor mondjuk eléggé WTF. Én előbb vetettem volna el, minthogy ne csak apa, de anya nélkül is nőjön fel.

2018. máj. 8. 22:55
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván oka van, hogy így oldod meg. Innentől kezdve senkinek semmi köze hozzá.
2018. máj. 8. 23:47
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

Szomorú,hogy felnőtt emberek szórakozásként pálcát törnek a másik felett egy névtelen fórumon.

Nem ismerlek téged,az élethelyzeted,így nincs jogom ítélkezni.

Jó egészséget nektek és sok boldogságot a picihez!

2018. máj. 8. 23:59
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg sokkal jobb anya vagy, mint akik itt azt mondják, inkább nem eszik a gyerek, de ők otthon maradnak...
2018. máj. 9. 06:12
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanúgy nem elítélendő, mint az aki szülés után évekig otthon marad háztartásbeliként (te se ítélkezz, kérdező!).

Kinek hogyan jó, ki hogy tudja megoldani. Lehetőségek és kényszer, nagy úr!

2018. máj. 9. 06:23
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Én nem voltam egyedül, mégis otthon hagytam 1 éves korában és visszamentem dolgozni. Fél évig anyámmal volt, aztán 1,5 évesen bölcsibe ment. Most köszöni szépen, boldog, kiegyensúlyozott 10 éves, a kapcsolatunkkal minden rendben van.

Ez csak nálunk ilyen nagy cucc, más országokban max 6 hét szülési szabadság van és ott is értelmes, egészséges emberek nőnek fel, sőt sokszor nem is a nagyszülő, hanem kvázi idegen bébiszitter van velük.

Nyilván a kérdezőnek szüksége van a pénzre, szerintem semmi rossz nincs abban, ha inkább dolgozik, mint a huszonezres gyesből tengődni évekig..

2018. máj. 9. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!