Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél évesnek mit adtok...

Másfél évesnek mit adtok uzsonnára?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

sonkát almával körtével - iszonyat finom - esetleg s. dinnnyével

tejberizst

gyümölcsöt

én tésztát nem adnék és édességet se tehát kinder szeletet meg ilyesmit ne...

2010. jún. 14. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

15 hónapos, az uzsonna álatléában gyümölcs alma, banán, eper, magában keverve, vagy joghurttal, túróval.

Esetleg üveges gyümölcs és mostanába szoktam neki adni banán, vagy eperturmixot babatejből készítve.

2010. jún. 14. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen melegben többféle hűsítő gyümölcs összekeverve. Eper, barack, banán..stb. Túró, joghurt, babapiskóta szintén gyümivel. Néha kap gofripalacsintát, mert az az abszolút kedvenc :)
2010. jún. 14. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Édességet nem szoktam adni,max. túró rudit. Eddig gyümölcsöt kapott,és tápszert,de az utóbbit már régen nem kapja.Az a baj,hogy rágni még nem tud,pedig 14(!) foga van,és állandóan ökölődik,pedig már régóta próbálom apró falatkákkal kínálni,és sajnos volt amikor ki is jött. :(

Első válaszolónak: Hogy adod Gyermekednek? Turmixolod,vagy úgy ahogy van? Ha én turmixolnám a sonkával,milyen ízt adna? Tényleg finom? Milyen sonkát tegyek bele? Írd meg légyszíves,és köszönöm! :)

2010. jún. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!