1 hónapos babád mennyit eszik? Én sokallom amit az én babám megeszik.

Tápszert nem szabad óránként adni a babának, mert össze érnek az emésztési folyamatok és hasfájás lehet a vége.
Miénk 60ml-t evett 6 hetes koráig de ez biztos, hogy gyerekfüggő.
Amúgy a súlya, mármint amit egy hónap alatt összeszedett normális.Szóval valószínűleg agyon etetve nincs.Lehet nem kellene utólag adni még neki azt a 20ml-t, talán csak a közelségedre vágyik nem kifejezetten a kajára.
Amúgy valamikor 1 hónap körül van egy növekedési ugrás is nekik.

Voltak furcsa napjai, de kb 6 hetes korig 6x 90 milit evett. Volt mikor kevesellte és többet is csináltam neki, pl 5 hetesen napokig kérte a 120-at, növekedesi ugrás szerintem nála 3 hetesen volt, akkor meg kb ennyit evett ő is 1-2 napig. A 120 kevés volt, 150-ből hagyott is. Pont 4100 volt ő is 1 hónaposan (3570el született).
A kicsi 120 milit csak 2 hónapos kortól kérte, addig 90 ml volt az adagja, növekedési ugrást én max enyhén tapasztaltam 4 hetesen, (bár sűrűbben evett talán) de ő kisebb is volt, 3500 gramm és 3000-el született.
Szerintem hagyd rá, ha ennyire van szüksége...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!