21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Nekem is két nevem van es nem volt fölösleges. Gimi előtt az egyiket hasznaltam amin mai napig a csalad hiv. De személyes okok miatt gimitol a masodikat igx a barati korom azon hiv. Igy a gyereknek lesz valasztasa ha neki nem tetszik a ritkább Rubina név.
2018. máj. 6. 15:40
22/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, és nem becézném. Így szép, ahogy van. Nagyon max Rubinkának becézném; az még úgy jó; a Rubi becézés nem tetszik, túl kemény és hideg hangzású.
23/24 anonim válasza:
A Ruben jelentése íme fiú.
Ennek az elfuserált Rubina változatát sem adnám.
Kb mint egy Zoltán és elfuserálva Zoltanella.
24/24 anonim válasza:
A kisfiamnak volt egy bölcsödés társa akit így hívtak...... Lehet,hogy még tetszett is volna a név....talán. De full kisebbségi névvé avanzsált nálam ezáltal. 16 éves volt a bölcsistárs anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!