11honapos babát rá lehet bízni egy teljes hétvégére másra?
Sziasztok van egy 11hónapos kislányom és az lenne a kérdésem hogy rá bízhatnám egy hétvégére a nagylányomra aki már nem velünk lakik (20éves jelenleg várandos) ?
Ilyenkor már rá lehet bízni másra a kicsit? Hisz nem idegen szereti nagyon a kislányom a nővérét

Ne haragudj, de te tényleg az anyja vagy?
Ha igen, neked kéne a legjobban tudnod, hogy a TE gyerekedet lehet-e másra bízni.
Neharagudj te ANYA vagy? Érdekelt mások véleménye hogy ki mikor bizta másra a kisbabáját
Ha nem a kérdésre válaszolsz minek írsz ide?kényszert érzel rá? Nyugodtan olvasd el x eld kí ennyire egyszerű
A másik meg igen nekem kellene tudnom lehet e másra bízní,de még soha nem bíztam másra innentől kezdve honnan tudjam?
Nem volt benne még részünk,ezért nem tudhatom,ezért érdekelt e téren tapasztaltabb anyukák véleménye

Van egy 20 évesed is, nem első gyerekes vagy, de nálad tapasztaltabb anyák véleményére vagy kíváncsi, mert képtelen vagy ennyit eldönteni??? Ordas kamu.
Igen, anya vagyok. Nem volt okom 11 hónaposan az apján kívül másra bízni, főleg nem egy egész hétvégére.

"Gyerek lelki jóléte" meg a többi.
Ne haragudjatok, de egy 11 hónapos gyerek jó esetben már eléggé önálló ahhoz, hogy mással is el legyen. Ha a szóban forgó kislány barátkozós, a családi összejöveteleken szívesen van más ölében vagy más társaságában, akkor miért ne lehetne ott hétvégére egy családtagnál? Ha bébiszittert mondott volna, na az más, az nekem nagyon idegen dolog.. De embere válogatja, a család és a kislány személyiségét kell nézni.
A fiam 2 hónapos kora után havi rendszerességgel ment mamázni. Volt hogy ott is aludt. Egyáltalán nem volt trauma neki, sőt, nagyon jól érezte magát, jókat aludt és evett ott. Amikor már 1 év körül volt és önállóbb lett, akkor sem keresett, hogy hol vagyok. Nem lett nyűgös. De ez a személyiségtől függ.
Viszont. Ha épp anyán lógós korszakában van, akkor igen, okozhat nyűgösséget a távollét. De ezt az anyuka tudja, mi a helyzet épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!