Okozhat bajt, ha a baba már újszülött korától nem tv-n nézi a meséket, hanem telefonon?
Újszülött korától?
Pfff....
Nekem elmúlt egy éves a fiam és nem néz mesét,zenét hallgatunk.
7. Vagyok
Akkor passzolok. Nem tudtam, hogy itt jó szándékú tanácsot kell adni, csak a kérdezőt lehet szidni. Bocsi.
Egyébként se értek hozzá. Nekem a két éves se nézi a tévét.
De a youtube babazene se jobb vagy rosszabb, mint a zenélő bizbaszok az ágy fölött. ;)
14-es,ezen jót nevettem,bocsi!:D
"Csináljatok mást,játszatok":D
3 hetes a kislányom,az evésen és az alváson kivül semmi mást nem csinál,miért is csinálna?:D
De alapvetően nem is értem a kérdést,ha az én babámból indulok ki,ha akarnék se tudnék nézetni vele bármit,de persze nem is akarok.
Azt sem szeretném hogy 2 évesen a tv-re legyen bizva,az viszont sok szülőnek kényelmes,de hogy egy csecsemőnél mi visz rá valakit erre,azt el sem tudom képzelni.
Tönkreteszi az idegrendszerét!
Remélem kamu kérdés.
Egy újszülöttnek még se tévén, se telefonon nem kéne mesét néznie. Hülyét kaptam attól is, amikor néhány facebook csoportban a primitívebb anyukák büszkén mutogatták a képeket, ahol a 2-3-4 hónapos gyerek "milyen cukin nézi a mesét". És nem bírták felfogni, hogy mi a gond vele, hiába szóltak többen is, hogy ezt inkább ne, akkor jött a szöveg, hogy "jó persze, akinek bejárónője van, annak könnyű", de nekik főzni kell meg takarítani. Mintha másnak nem kéne :D
Idősebb korban, 1 év fölött meg szerintem majdhogynem mindegy, bár én nem értek egyet a telefonos mesenézéssel. A telefon a szülőé, nem a gyereké, ne szokja meg, hogy a kezébe van adva. Hosszas várakozásnál, orvosi váróban, meg ilyen helyeken oké, de nálunk ki van zárva, hogy csak úgy a kezébe kapja mesét nézni. Nézheti a tévén és a számítógépen, de ennyi. A másik, amiért nekem nem szimpatikus ez a megoldás, mert a telefon kicsi, sokkal több ingert kell mellette kiszűrnie a gyereknek, ami kicsi korban még nagyon megterhelő az agyuknak. Mondjuk a mesenézés, képernyőnézés már alapból is terheli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!