Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem orvoshoz? Vagy mit...

Vigyem orvoshoz? Vagy mit próbáljak még meg? Ilyen esetben hogyan öltöztessem?

Figyelt kérdés
Kislányom ma pont 10 hós. Tegnap olyan este 6 óra óta lázas. Először adtam neki Nurofen szirupot, ezek után kb. 6 óránként germicid c kúpot. Mert csak addig nem lázas, míg hat a kúp. Utána felmegy neki majdnem 39 fokig. Vizes ruháztam is, hűtőfürdő is volt, de csak felmegy neki...
2010. jún. 13. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Vidd orvoshoz

Az én fiam is lázas volt 3 napig,de csak délután,este felé.Ma már jól van.Eddig legalábbis

2010. jún. 13. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Holnap feltetlen vidd orvoshoz! Hasmenese nincsen? Torka nem fajhat? Ebben a melegben nagyon konnyen megbetegednek ezek a kicsi babak!

Jobbulast!

2010. jún. 13. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:

amint tudod vidd orvoshoz.

nálunk is volt ilyen, nekünk 3 napos láz volt, a 3. nap után kiütések.

ha magas a láza nagyon lengén öltöztesd, elég lehet a pelus is, ha pl. panelban laktok. ne takard be, nagyon fontos, hogy a kis teste tudjon szellőzni

sokat szellőztesd a lakást

sok folyadékot igyon, ilyenkor szinte mindegy mit (gyümilé, tea, víz, anyatej, csak igyon, nehogy kiszáradjon

2010. jún. 13. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeninek a válaszokat! Remélem az éjszaka már nem lázasodik be...
2010. jún. 13. 20:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs hasmenése, a közérzete is jó, ugyan úgy szopizik, mint eddig. Itatom is, csak nem tudom mitől lehet ez a láz. Fogzástól nem lehet vajon?
2010. jún. 13. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt, 3 napos láz, mikor elmúlt a láz jött a kiütés. azért dokihoz vidd el, nehogy más baja legyen. 3 napos láz esetén elmúlik magátók, csak a lázát kell csillapítani.
2010. jún. 13. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is volt ilyen , 11 hónaposan. Pünkösd hétfő előtti péntek délutánra lázasodott be (Murphy törvénye). Szombat este felhívtam az ügyeletet, ahol azt mondták, vigyük be. Állítólag begyulladt a fogzás miatt a torka, írtak ki antibiotikumot. Nagy hezitálás után odaadtuk neki. Kedden elvittük a dokinkhoz, aki meg semmit sem látott...

Na, ezen igazodjak ki... :(

Így utólag szerintünk is csak a foga miatt lehetett, vagy ez a 3 napos láz volt. Utána rajta is voltak alig észrevehető - kiütések- de sok., ami a mi dokink szerint a melegtől volt. 2 nap alatt elmúltak. Érdekes, hogy 1-2 hete van igazán meleg, és most mégsem jöttek ki rajta az állítólagos melegkiütések.. :S

Holnap vidd el sztem, de látatlanban nem tűnik nagynak a probléma, de csak az orvos mondhat biztosat.

Majd írj, minden jót nektek !!

2010. jún. 14. 00:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos éjszakai is lázas volt, úgyhogy ma mindenképpen viszem dokihoz!
2010. jún. 14. 06:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Elvittem orvoshoz, nemigazán tudta megmondani, hogy mitől lehetett lázas. Csak azt mondta, hogy valószínűleg a nagy meleg és lehet hogy jönni fog a foga. :S Ma hál'istennek már nem volt lázas, remélem nem is lesz az. Szerdán meg vissza kell vinnem...
2010. jún. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!