Vigyem orvoshoz? Vagy mit próbáljak még meg? Ilyen esetben hogyan öltöztessem?
Vidd orvoshoz
Az én fiam is lázas volt 3 napig,de csak délután,este felé.Ma már jól van.Eddig legalábbis
Szia! Holnap feltetlen vidd orvoshoz! Hasmenese nincsen? Torka nem fajhat? Ebben a melegben nagyon konnyen megbetegednek ezek a kicsi babak!
Jobbulast!
amint tudod vidd orvoshoz.
nálunk is volt ilyen, nekünk 3 napos láz volt, a 3. nap után kiütések.
ha magas a láza nagyon lengén öltöztesd, elég lehet a pelus is, ha pl. panelban laktok. ne takard be, nagyon fontos, hogy a kis teste tudjon szellőzni
sokat szellőztesd a lakást
sok folyadékot igyon, ilyenkor szinte mindegy mit (gyümilé, tea, víz, anyatej, csak igyon, nehogy kiszáradjon
Nekünk is volt ilyen , 11 hónaposan. Pünkösd hétfő előtti péntek délutánra lázasodott be (Murphy törvénye). Szombat este felhívtam az ügyeletet, ahol azt mondták, vigyük be. Állítólag begyulladt a fogzás miatt a torka, írtak ki antibiotikumot. Nagy hezitálás után odaadtuk neki. Kedden elvittük a dokinkhoz, aki meg semmit sem látott...
Na, ezen igazodjak ki... :(
Így utólag szerintünk is csak a foga miatt lehetett, vagy ez a 3 napos láz volt. Utána rajta is voltak alig észrevehető - kiütések- de sok., ami a mi dokink szerint a melegtől volt. 2 nap alatt elmúltak. Érdekes, hogy 1-2 hete van igazán meleg, és most mégsem jöttek ki rajta az állítólagos melegkiütések.. :S
Holnap vidd el sztem, de látatlanban nem tűnik nagynak a probléma, de csak az orvos mondhat biztosat.
Majd írj, minden jót nektek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!