Nektek melyik tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Léna Veronika
Kamilla Gréta
Jázmin Olívia
Liza Bernadett
Gerda Liliána
2018. ápr. 28. 22:09
11/21 anonim válasza:
Én sem halmoznám szívesen. De külön-külön mind szép. :)
12/21 anonim válasza:
Általában nem ellenzem a két keresztnevet, de itt én is kicsit túlhalmozottnak érzem.
Mind gyönyörű név, a felsorolt névpárok közül leginkább a Léna Veronika tetszik.
Amennyiben hajlanál a keverése: Olívia Gréta vagy Léna (nekem tetszenek a lehjló hangzású nevek)
Amennyiben az egy keresztnév is szóba jöhet: Veronika, Gerda vagy Kamilla lenne a javaslatom, de persze nagyban függ a vezetéknévtől is.
13/21 anonim válasza:
Léna Veronika az abszolút befutó számomra. De tetszik még a Liza Bernadett és a Gerda Liliána páros is.
14/21 anonim válasza:
Amik tetszenek, de csak külön adnám: Veronika, Bernadett, Gerda.
15/21 anonim válasza:
1. Gerda Liliána és Jázmin Olívia holtversenyben
2.Kamilla Gréta
3Liza Bernadett
4.Léna Veronika
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ment a zöld kéz. Nekem mind nagyon tetszik, alig tudok választani, ezért szeretnék kettőt és a vezetéknév is rövid (3 betű).
2018. ápr. 30. 22:04
17/21 anonim válasza:
Léna Veronika, de Veronika Léna sorrendben még ennél is jobban tetszik.
18/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a 2 név, de a Kamilla Gréta szerintem nagyon jól hangzik, és passzol is. A Gréta eleve nagyon tetszik, és a Kamilla is szép, én ezt választanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!