Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hetes babája kinek hányszor...

13 hetes babája kinek hányszor es mennyit eszik? Az enyém 5xevetf 150 et at aludta az éjszakát a hasfajasa is megszűnt. Most 1 hete van hogy alig eszik meg egy etetesnel 90-100 mlt van hogy megeszi a 150 et . Felek valami nem jo.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 10:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Tapszeres a baba .
2018. ápr. 26. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:

5x 180-at evett, ekkor állt át erre, korábban 6x150 ml volt az adagja. Korábban észrevettétek a növekedési ugrásokat? Mert ilyenkor is van egy. A fiamnál nagyon feltűnő volt.

A kislányom meg 6x evett max 120 milit. Az éjszakát még most 9 hónaposan se alussza át, 1x eszik még hajnalban.

2018. ápr. 26. 12:56
 3/5 A kérdező kommentje:
En is gondoltam novekedesire, de akkor nem hogy tobbet kellene enniuk?
2018. ápr. 27. 05:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem eszik sűrűbben? Mert akkor tényleg nem növekedési ugrás.

Ki is nyílik neki egyre jobban a világ. Van mikor pár napig tart csak, mással vannak evés közben elfoglalva és keveset esznek. Visszaállhat de van mikor csökken a tápanyagigényük, lehet csak erről van szó. A fiam igaz 4 hós volt, de elkezdett meghagyni az adagjából. A lányom meg simán elhagyott egy étkezést. Ugye kilónként 120-150 ml hivatalosan az adagjuk, ez csökken 100-120 milire kilónként. Persze minden baba más, a lányom pl sose evett 150-et kilónként, csak a viszonyítás kedvéért említettem, hogy emiatt tűnhet úgy, mintha nem lenne étvágya.

Ha nincs más baj, szerintem ne aggódj. Nem írtad mekkora súlyban a baba de nekem nem tűnik vészesen kevésnek az, amit most eszik meg.

2018. ápr. 27. 08:16
 5/5 A kérdező kommentje:
6 kg kereken. Most hajnalban 130 at most 9 kor 120 at evett meg , tegnap 1el többször evett ugy lett az egesz napi 720 ml amit megevett. Hat ma kiváncsi leszek mennyi lesz a nap végére. Mert kg alapján 900 at kellene meg ennie az az átlag, amit eddig hozott is de lassan mar 2 hete csak szenvedünk a kajaval.
2018. ápr. 27. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!