13 hetes babája kinek hányszor es mennyit eszik? Az enyém 5xevetf 150 et at aludta az éjszakát a hasfajasa is megszűnt. Most 1 hete van hogy alig eszik meg egy etetesnel 90-100 mlt van hogy megeszi a 150 et . Felek valami nem jo.
5x 180-at evett, ekkor állt át erre, korábban 6x150 ml volt az adagja. Korábban észrevettétek a növekedési ugrásokat? Mert ilyenkor is van egy. A fiamnál nagyon feltűnő volt.
A kislányom meg 6x evett max 120 milit. Az éjszakát még most 9 hónaposan se alussza át, 1x eszik még hajnalban.
Nem eszik sűrűbben? Mert akkor tényleg nem növekedési ugrás.
Ki is nyílik neki egyre jobban a világ. Van mikor pár napig tart csak, mással vannak evés közben elfoglalva és keveset esznek. Visszaállhat de van mikor csökken a tápanyagigényük, lehet csak erről van szó. A fiam igaz 4 hós volt, de elkezdett meghagyni az adagjából. A lányom meg simán elhagyott egy étkezést. Ugye kilónként 120-150 ml hivatalosan az adagjuk, ez csökken 100-120 milire kilónként. Persze minden baba más, a lányom pl sose evett 150-et kilónként, csak a viszonyítás kedvéért említettem, hogy emiatt tűnhet úgy, mintha nem lenne étvágya.
Ha nincs más baj, szerintem ne aggódj. Nem írtad mekkora súlyban a baba de nekem nem tűnik vészesen kevésnek az, amit most eszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!