Ha a nagymamának gombás a lábkörme, azt valamilyen formában elkaphatja a kislányom, ha eggyütt fürdenek kinti medencében?
Vagy inkább ne engedjem az eggyütt pancsolást? Igazából tegnap kérdeztem meg,hogy nincs-e kedve velünk pacsálni,de el is felejtettem,hogy olyan a lábkörme....:(
Mondjuk csak én gondolom,hogy az gomba,tehát nem az orvos állapította meg.... Szóval nem az a szép hagyományos körme van,hanem ilyen vastagabb,és olyan mintha ilyen sárgás lenne..,vagy milyen...vagy lehet hogy halványan barnás is...
Nagyon köszi a válaszokat!!!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Amióta én ismerem ilyen,és biztos,hogy nem kezeli. /Ez kb 3 évet jelent./
A babám 10.5 hónapos.
Igazából van nagy medencénk is,de az még nem lett felállítva,és abban is szeretném majd fürdetni.
Tavaly a párom fürdött a nagyban,amiben a szülei is,és ő nem kapta el. Igaz ő már ügye felnőtt...
Szerinted így?
Előre is köszi a válaszod!!!
1. vok
Hát szerintem (mint ahogy írtam is) nem valószínű, hogy elkapná, mivel már régóta kezeletlen. Egyébként ha strandra vinnéd is fennt állna a lehetőség.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!!
Szerencsére végül nem pancsolt velünk,pedíg 2-szer is voltunk ma,miután kiírtam a kérdést... :)
Azért biztos lesz olyan is,hogy majd a nagy vízben vele is fogunk fürödni,de ahogy írtátok,akár majd a strandon is elkaphat akármit is,ha majd efyszer elmegyünk oda is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!