Klímába lehet a baba? 4,5 hónapos. Nálunk nagyon meleg van, de van klíma. Mit hallottatok erről?
Háát... én felnőtt vagyok, de nem bírom a klímát, nagyon könnyű megfázni tőle. (én konkrétan arcüreggyulladást kaptam)
Egy 4,5 hónapos baba meg még szólni sem tud...
Ne állítsátok hidegre, csak pár fokkal kevesebbre, mint odakinn van és fokozatosan szoktassátok hozzá a babát. Nem lesz baj, ha adtok időt neki, hogy megszokja. A klíma akkor nagyon káros és akkor okoz gondot, ha sokkal hidegebbet csináltok vele, mint a normál hőmérséklet. Ilyenkor főleg a klimatizált helyiségbe való ki-be járással az állandó hőingadozás a probléma, az sokkolja a szervezetet. Mi csak a kocsiban használunk klímát, mértékkel, a kicsi születése óta és még sose volt baja, most lesz két éves.
A fokozatosság és mértékletesség számít, maga a klíma jól használva nem káros.
Nálunk a tetőtérben 30+ fok lenne ha nem használnánk, szóval muszáj:S. Nagyfiamnak soha semmilyen baja nem volt tőle, remélem a kicsinek sem lesz. Így klímával 27 fok van fenn, 26 lenn.
Természetesen úgy használom, hogy ne rá fújja. Ha véletlenül nagyon hideg sikerült, nem viszem be míg fel nem melegszik, vagy betakarom.
off, ne haragudjatok!
Utolsó! Nekünk is tetőteres házunk van, gondolkozunk a klímán. Nálatok mennyibe került szereléssel-mindennel együtt?Csak hozzávetőlegesen, hogy legyen elképzelésem a dolgokról...Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!