Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Klímába lehet a baba? 4,5...

Klímába lehet a baba? 4,5 hónapos. Nálunk nagyon meleg van, de van klíma. Mit hallottatok erről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 08:43
 1/7 A kérdező kommentje:
még annyit,hogy teljesen le van izzadva,annyira meleg van.nyugati fekvésű a nappalink és az étkezőnk,összesen 50m2 és 2 klíma van benne.a gyerek szobába nincs klíma,de mivel sokat vagyunk a nappaliba,ő is itt van.
2010. jún. 13. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Háát... én felnőtt vagyok, de nem bírom a klímát, nagyon könnyű megfázni tőle. (én konkrétan arcüreggyulladást kaptam)

Egy 4,5 hónapos baba meg még szólni sem tud...

2010. jún. 13. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem bírom a klímát. Rövid ideig nagyon kellemes, de órákon át már egyáltalán nem! -egy anyuka-
2010. jún. 13. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne állítsátok hidegre, csak pár fokkal kevesebbre, mint odakinn van és fokozatosan szoktassátok hozzá a babát. Nem lesz baj, ha adtok időt neki, hogy megszokja. A klíma akkor nagyon káros és akkor okoz gondot, ha sokkal hidegebbet csináltok vele, mint a normál hőmérséklet. Ilyenkor főleg a klimatizált helyiségbe való ki-be járással az állandó hőingadozás a probléma, az sokkolja a szervezetet. Mi csak a kocsiban használunk klímát, mértékkel, a kicsi születése óta és még sose volt baja, most lesz két éves.

A fokozatosság és mértékletesség számít, maga a klíma jól használva nem káros.

2010. jún. 13. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Nem tudom, alapból hány fok van a lakásban nálatok, de ha 24-25 fokra állítjátok a klímát, és minimális befújással úgy működteted, hogy nem közvetlenül a babára fújja a levegőt, akkor semmi baja nem lesz se neki, se nektek, csak elviselhetőbbé teszitek ezt a poklot. Így nyugodtan használhatjátok. Nekünk sajnos nincs, viszont az autóban így használjuk, és soha semmi baja nem volt tőle a kisfiamnak.
2010. jún. 13. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a tetőtérben 30+ fok lenne ha nem használnánk, szóval muszáj:S. Nagyfiamnak soha semmilyen baja nem volt tőle, remélem a kicsinek sem lesz. Így klímával 27 fok van fenn, 26 lenn.

Természetesen úgy használom, hogy ne rá fújja. Ha véletlenül nagyon hideg sikerült, nem viszem be míg fel nem melegszik, vagy betakarom.

2010. jún. 13. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:

off, ne haragudjatok!

Utolsó! Nekünk is tetőteres házunk van, gondolkozunk a klímán. Nálatok mennyibe került szereléssel-mindennel együtt?Csak hozzávetőlegesen, hogy legyen elképzelésem a dolgokról...Köszönöm.

2010. jún. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!