Ha csak rugdalódzót adok estére a Babámra, az jó, nem kevés?
8 hónapos fiam egy szál pelusban alszik. Betakartam egy textilpelussal, de fél perc múlva már nem volt rajta, így hagyom. A feje tiszta víz még így is...
30 fok van, családi ház
Szerintem nem kevés akkor sem, ha ilyen pici még. Elég meleg van neki is, sőt... Az a fontos, hogy egyenletes hőmérsékleten legyen, csak erre kell vigyázni. A 25 fölötti hőmérséklet már neki is sok. 20 elég lenne...
Csak egy hosszú ujjú body is elég lehetne + pelus vagy lepedő takarónak.
Szegénykék nehezen bírják ezt a hőséget :( Nálunk 29-30 fok van :( Az 5 hónapos babám ujjatlan bodyban alszik. Nappal pedig csak 1 szál pelusban van.
Akkr én lehet hogy kivétel vagyok,mert én egy rövidújjú bodyban,meg egy vékony kis nadrágban teszem le aludni a kislányomat,mert azért csak nem izeg mozog éjjel,és én is van hogy nyakig betakarózom még ilyen melegben is...,és őt is beszoktam éjjel már takarni.
Ilyenkor még simán úgy alszik,ahogy leraktam,de később,mikor már valamelyest hűlt a levegő,betakarom!
Szerintem egy 1 hetes babának még nagyon anyai meleg igénye van,így nem hiszem hogy sok lenne az a rugi.. De látod...ez csak az én váleményem..! :)
én csak egy rövid ujjú bodyt adnék rá és pelussal takarnám akkor is, ha csak 1 hetes.
a kórházban rooming in-ben kint volt nálam a baba áprilisban és hiába voltam vip fizetős szobában, éjjel csak 19 fok volt! ott aludt így : rövid ujjú body és rajta hosszú ujjú rugi vékony nyári takaróval betakarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!