4 és fél hetes kisfiam hasfájós ha infacolt kap adhatok mellé édeskömény teát is?
Szia!
Én adtam mellé, de az előttem szólóval egyetértek. Nálam egy olyan dolog vált be, amit magam sem hittem volna: Chicco görbeüveg (hasfájós üveg) és a kajcsi közbeni (félidőbeni) büfizés. Ja és az Espumisan. Az Infacolt "kinőttük" 4 hetesen. A Gripe Water görcsöt okozott nálunk. Szóval minden baba más.
Üdv
10 hetes csaj anyukája
Szia! Nekünk nem vált be az Infacol (mert ez csak akkor jó, ha gázok okozzák a hasfájást), viszont a Normaflore igen, 2 hete hogy kapja, most hagyjuk abba. Mi két étkezés közt Mecsek teával itatjuk, az is görcsoldó és jó puffadás ellen is.
6 hetes kisfiú anyukája
Szia!
én az égvilágon mindent kipróbáltam a legjobb a dioscorea villosa 9ch homeos bogyó óránként 5 bogyi vízben feloldva mert ő még nem tudja elszopogatni de kevés víz legyen.És olcsó is 530ft soha nem gondoltam volna,hogy ez hozza a megváltást mert legalább 5000ft-ot költöttem különböző szerekre.jó babázást remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!