Milyen a véres széklet? Hogyan kell képet keresni a googlben?
Szia én ugyan nem vagyok kisbaba de nekem is volt egy darabig véres székletem elég durván kb annyira hogy láttam ahogy folyt a vér ugy amikor menstruálok!
Elmentem az orvoshoz mondtam hogy nagyon kemény a székletem, és mondta hogy amiatt volt, mivel felsértette a végbelemet végig belülröl, változtattam a táplálkozásomon és már minden renben!
Nálunk 2 pelus volt ilyen, amikor a Rota vírus elleni védőoltást megkapta. Élénk piros pici foltok voltak a kaki között. De azt mondta a doki, hogy lehet csak az erőlködéstől, de én nem vettem észre, hogy erőlködött volna. Más is írta, hogy a védőoltástól lehet ilyen.
Linkeld már be a kérdésed!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt kérdeztem ma.Ugye akkor nem vér?
Ha vér lenne, akkor az határozottan piros lenne.A babámnak majd két hétig véres volt a széklete.Sajna egyiket sem fényképeztem le, hogy el tudjam küldeni.
Ha aggódsz, vidd a pelust a dokinak!Ő többet látott véres pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!