Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem kifejezetten babáknak...

Nem kifejezetten babáknak való napvédő krém is jó?

Figyelt kérdés
Babe 50+ -t használok, de Murphy, hogy már alig jött belőle. Most még bekentem vele, de holnapra már szerintem nem elég, ami van. Gyógyszertár hétfőn lesz csak nyitva, CBA és Penny van a közelben. Van itthon Oriflame 30 faktoros, nincs rajta, hogy babáknak, én használom. Szükség megoldásként, ha holnap kifogy a Babe, akkor bekenhetem az én krémemmel? 14 hónapos.
2010. jún. 12. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy,kivételes alkalommal nyugodtan bekenheted.Előtte próbáld meg egy kis ponton a testén,nehogy allergizáljon és kiüsse.
2010. jún. 12. 16:35
 2/2 anonim ***** válasza:
egyszer-egyszer szerintem nyugodtan használhatod. Én úgy tudom, hogy az 50+ -osokat már biztosan lehet használni babáknak, mert azok extra érzékeny bőrre vannak.
2010. jún. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!