Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy aludta át először a...

Hogy aludta át először a babád az éjszakát, ésmennyi idős volt?

Figyelt kérdés
A hogyan alatt azt értem, hogy egyszercsak, egyik napról a másikra nem ébredt fel éjjel, vagy fokozatosan, hogy egyre később kelt éjjel?
2018. ápr. 14. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Mindig jó alvó volt, de nagyjából 1 hónaposan aludta át először rendesen az éjszakát (este 6-tól reggel 6).
2018. ápr. 14. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:

1,5-2 éves kora között már ritkán kelt fel éjjel. Korábban 8-10x is ébredt 4 hónapos kora után, leginkább a foga miatt. Voltak jobb és rosszabb időszakok, de a 3-4 ébredés általában megvolt. Fokozatosan csökkent.

1,5 éves kora előtt talán 5-6 átaludt éjszakánk volt.

2018. ápr. 14. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Fokozatosan

Ujszülöttkent napi 7x-8x evett

Alvásideje volt 3-4 ora

2-3 hósan kezdte kitolni az alvásidőt, szoval elaludt este tizkor és ébredt 2-3-kor, azaz aludt kb 4-5 orát

3, de inkább 4 hósan már hajnal 3-4 körül kelt, azaz aludt 5-6 orát

2018. ápr. 14. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:

4-5 hosan 50%-ban aludt reggel 5-6-ig is,azaz 7-8 orát

De igazábol 6-7 honapos kortol kezdett stabilizálodni reggel 6-ra az ébredése, azaz a 8 orás alvások

2018. ápr. 14. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Újszülötten még csak 7-8 órát aludt akkor ébredt enni és utána aludt tovább, 2 hós korára már 10-11 órát. 4 hós korára érte csak el a 12-14 órát aludt át mindenfele ébredés nélkül.
2018. ápr. 14. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A francba h mindenkinek ilyen jó alvó babája van 😕

Bocsi. De most irigykedem.

2,5 éves a lányom. Még soha nem aludta át az éjszakát. Csecsemőként 3óránként kelt enni. 6 hós korától már nem evett éjjel, így gondolom a fogzás miatt kelt kb 2 óránként. 1,5 évesen már kint volt az összes foga. Szóval nem tudom miért kelt kb3 óránként.kb 2 éves kora óta már csak 2, max 3x ébred éjjel.

2018. ápr. 14. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:

A 9 hónaposomról nem tudok nyilatkozni, mert egyetlen éjszakát se aludt még át.

Első babám viszont korán elkezdte átaludni, 5 hetesen elhagyta az éjfél körüli evést, helyette 3 fele kelt, 2 hónaposan meg azt is elhagyta, 6-ig aludt. 5 hónaposan elkezdett kelni, eleinte hol kelt hol nem, 8 hónaposan állandósult az éjszakai ébredés minimum 3x (sose evett ekkor már), 14 hónaposan egyik napról a másikra megint elkezdte átaludni az éjszakát, azóta alszik.

2018. ápr. 14. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:

20 hónaposan, kiderült az összes allergiája ( igen, nem volt elég egy, az összesre rá kellett jönnöm), kibújtak a 4 őrlője ami előtte 4 hónapig kínozta, de még hátra van az utolsó 4.

Aztán most 2 évesen megint kel 1-2x, jönnek a rossz álmok, meséli hogy félt éjszaka, rosszat álmodott, vagy csak épp a közelségünkre vágyik, most per pill ez a sláger. Legrosszabb az alvása másfél év körül volt, az a 4 örlő az rémálom volt.

2018. ápr. 14. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Le leszek pontozva tudom.

A fiam 2-3 hónapos kor körül egyik reggel nem ébredt fel a szokásos időben. Futottam be hozzá, hogy mi miatt? Hát. Aludt még..

Egyik napról a másikra nem ébredt fel a hajnali 3as evéshez.

2018. ápr. 14. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
6 hónapot töltötte be pár napja, amikor egyszercsak átaludta az éjszakát. Éjjel többször is felkeltem megnézni, hogy miért nem kel. :D Azóta sem tudom, hogy minek volt köszönhető, hogy aludt ébredés nélkül reggelig.
2018. ápr. 15. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!