Mit csináljak nem tud kakilni?
Figyelt kérdés
2 hetes újszülöttem eddig egy nap csak egyszer kakilt.Az orvos szerint nincs vele baj de nagyon szenved miatta fáj a hasa. Tudtok valami praktikák? Cseppet a védőnő felírt de nem segít.2018. ápr. 8. 17:35
11/18 anonim válasza:
Nem vagyok felhaborodva, csak ilyet meg nem hallottam, hogy fulpiszkot is lehet feldugni.
Lazmero sincs?
12/18 Norman Bates válasza:
Elektromos fulhomeronk van, azt nem tudom erre a celra hasznalni.
13/18 A kérdező kommentje:
Bio Gaiat meg co-lactase babyt ajánlották, de nem használ.végső esetre vettünk egy szélcsövet.
2018. ápr. 9. 20:23
14/18 A kérdező kommentje:
Meg Mecsek baby teát próbáltuk
2018. ápr. 9. 20:29
15/18 A kérdező kommentje:
Hogyan kell ezt a szélcsövet használni?
2018. ápr. 9. 21:53
16/18 anonim válasza:
Ha a babY wind-et vettetek az egSzerubb, mert koppig tolod a vekonyka csovet es varsz. Picit korkorosen megmozgatod, es megint varsz. Kb 5-10 percig minimum varni kell hogy tavozzon a sok gaz!
17/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk de az se vált be. Mondjuk nem vártunk 2 percnél tovább.
2018. ápr. 10. 07:10
18/18 anonim válasza:
2 perc semmi! Nekunk anno a doki 20 percet mondott! De 5-10 perc alatt szepen kiurult a gaz.
NUgodtad csinaljatok tovabb! Nem faj neki;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!