Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtatok már ilyet? Csak...

Használtatok már ilyet? Csak bízom benne hogy hatásos, mert rengeteg a szúnyog, a kullancsoktól pedig nagyon félek! Link.

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 11. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Még csak nem is láttam ilyet. Oltásra nem gondoltál?
2010. jún. 11. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
de már megkapta-de a Lyme kór ellen az oltás nem véd,ugye Te is tudod?Én találkoztam olyannal,aki a kullancstól kapta sajnos......
2010. jún. 11. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
hi! családban a polybé szedése a szokásos még.. napi 3x és a kirándulás előtt 3 nappal kell elkezdeni a szedését+folyamatosan alatta... utálják a kullancsok:P
2010. jún. 11. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
én azt hittem, hogy az oltás is valami kullancs távol tartó cucc :$ bocsi, akkor rossz volt a tipp :( :) Első voltam
2010. jún. 11. 23:07
 5/7 A kérdező kommentje:
az sajna csak a gennyes agyhártyagyulladás ellen véd.és semmi baj. :)
2010. jún. 11. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nalunk (tropusok) eppen most van szunyog-invazio az esos evszak miatt. Es ezek nemcsak falusi natur szunyogok lehetnek, hanem dengue vagy malaria is. Az en 5 honapos lanyom raadasul allergias a csipesekre. Tenyleg jo modszer a polibe szedese, mi is szedunk, illetve ha van polibe ampullaban, akkor onts 1 ampullat egy hasznalatban levo testapoloba es azzal kend be naponta tobbszor a babad. Hidd el hatasos. Nalunk volt olyan, hogy 2 ora leforgasa alatt csak a fejen (szegenykemnek meg alig van haja) 10 csipest szamoltam meg, a testerol nem is beszelve. Amiota polibet szedunk es kenem a "budos" kremmel, azota hetente csak 1-2 csipest talalok rajta.
2010. jún. 11. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Kullancsok.parazitak.hu
2010. jún. 12. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!