Mit csináljak hogy pl. hajnalban ne kelljen a kiságy alá kúsznom-másznom félálomban a leesett cumiért?
Figyelt kérdés
Van vmi jó ötletetek?Több is van,de mind az ágy alatt köt ki..2010. jún. 11. 17:49
1/8 anonim válasza:
Vegyél még egy pár db.-ot és tarts párat a te ágyad mellett is. Ha bőgés van, kéznél van. Mi a kicsi ágya mellé is raktunk egy párat, hogy megtalálja és ne minket ébresszen. Nincs gond azóta.
2/8 anonim válasza:
Vegyél cumiláncot,vagy több ugyanolyan cumit.
3/8 anonim válasza:
Rácsvédőtök nincs? Az megfogná, hogy ne essen ki semmi az ágyból.
4/8 anonim válasza:
Szia! Mi úgy oldottuk meg ezt a gondot, hogy a rácsba befűztünk egy hosszú törölközőt, mint egy rácsvédőt, és az nem engedi leesni a cumikat. Amellett, hogy a kislányom nem találta meg a cumiját, az is gond volt, hogy ha leesett hangosan koppant, és arra is felébredt.
5/8 anonim válasza:
Nekünk is a cumilánc vált be. De ennek ellenére volt, hogy ráfeküdt, és ezért ébredt fel. Erre már egy éves kora után jöttünk rá, 15 hónaposan elvitte a cica a cumit. Onnantól kezdve van nyugodt éjszakánk. Komolyan mondom, hogy ha ezt tudtam volna, inkább hamarabb leszoktatom. Ez egy nagyon rossz szokás, amire mi szoktatjuk rá őket. Nem mondom egy pici nem szoptatott gyereknek is van szüksége valamire amin cumizhat. De egy idő után már ki kell belőle nőnie.
6/8 anonim válasza:
bocs! azt hittem popén kérdés. mindenesetre furán tetted fel. amúgy szerintem is az éjjeliszekrényen legyenek tartalék cumik.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A cumiláncra én is gondoltam,de félek h megfojtja magát vele.A rácsvédőt levetem a meleg miatt,h jobban érje őt a levegő.Talán valóban a több cumi a megoldás.
2010. jún. 13. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!