Más babája is kevesebbet eszik ebben a nagy melegben? 4 hónapos a lányom és felét eszi mint szokta. Hívjam fel a dokit? Vagy csak a meleg miatt van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 14:12
1/5 anonim válasza:
az enyé még a felét se...18 hós. sztem a meleg. arra ügyelj hogy eleget igyon.
2/5 anonim válasza:
Az én 9 hónapos jó evő fiam sem evett még pl.ma ebédet.Meg amúgy is kevesebbet eszik, ha nem is a felét.Zavar, de nem tudok mit csinálni vele, most is másodjára főzök, hátha ez jobban csúszik már neki.
3/5 anonim válasza:
hétfő óta nem nagyon eszik fél évesem :( ráadásul csak cicit fogad el de már nincs annyi tejem :S
biztos a melegtől, ha magamból indulok ki én se nagyon eszem most
4/5 A kérdező kommentje:
a 2-3 dl folyadékot megissza naponta,köszi hogy megnyugtattatok
2010. jún. 11. 14:29
5/5 anonim válasza:
Tegnap pl. simán kimaradt az uzsi. Fél 3-3 -kori ebéd után a 8 órási fürdés utáni vacsi jött. Közben nagyon virgonc és vidám volt, szerintem el is felejtette, hogy éhes. Nem voltunk itthon, ezért nem is erőltettem, de látszólag nem bánta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!