4 hetes kicsikém eddig 100-120at evett,2 napja 60-70et. A meleg lehet az oka? Szobában vagyunk, nem viszem ki. Pótoljak vízzel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 11:31
11/11 anonim válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne méregesd, hogy mennyit eszik! Ha jókedvű, nem sír, akkor elég neki. Az első gyereknél végigszenvedtem az első pár hónapot, hogy alig eszik, pedig olyan kerek volt a képe, hogy öröm volt nézni. De más gyereke sokkal többet evet...
Most a másodiknál nem is kölcsönöztem mérleget, csak a havi kontrollkor viszem be a védőnőhöz és mázsáljuk meg. Eszik, amennyit eszik és kész. Ilyen picinek nem kell plusz víz, ha úgy érzed, szomjas, inkább szoptasd meg. Ne aggódj! :)
Ha kiviszed - nyugodtan - elég egy body, max, ha süt rá egy kicsit a nap, akkor tegyél rá textilpelust. Amúgy az sem kell. Most nagyon meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!